Om oss

Air Broker Center grundades 1987 och har sedan dess varit ett av de ledande och största flygmäklarföretagen i Skandinavien. Våra medarbetares kunskaper borgar för expertis om alla sorters charters, stora som små. Air Broker Center förmedlar charters av flygplan och helikoptrar över hela världen.

Vi finner rätt flygplan för antalet passagerare, syftet med flygningen och till rätt pris.
Vi säljer inte biljetter, men kan erbjuda betydligt fler flygplanstyper och flygmöjligheter än något flygbolag. Våra offerter är alltid helt utan kostnad.

Denna hemsida ger information om våra tjänster samt uppgifter om en mängd olika flygplanstyper som finns att tillgå för charter; stora plan för 40-450 passagerare, business jets, turbopropplan, tvåmotoriga kolvmotorflygplan, flygplan för godsfrakt samt helikoptrar.

Dessutom uppgifter om mer än 13.000 flygplatser världen över, deras läge och kapacitet. Länkar till flygplatsernas hemsidor är inlagda i de fall de är tillgängliga.

Mängder av reguljärflygförbindelser - men inte när du behöver dem?
Även om orten du vill flyga till har både flygplats och reguljärflyg passar ibland inte tidtabellerna. För många flygplansbyten för att nå destinationen eller helt enkelt fel tider?
- Vi har en lösning på problemet.

Tusentals flygplatser - men inget reguljärflyg?
Europa har tusentals flygplatser. Troligen finns en nära er destination. Merparten av dem har inget reguljärflyg, så det är inte bara att köpa en biljett och flyga dit, oavsett vad du är villig att betala.
- Vi har en lösning för det också.

Hundratals olika biljettpriser - men inte det du önskar?
Kanske är ni många och ni söker efter ett bättre pris än reguljärflyget kan erbjuda?
- Vi har en lösning för det med.

Lösningen är ett specialchartrat flygplan:
- Utan tidsödande flygplansbyten på överfulla flygplatser.
- Utan att behöva hålla sig till en avgångstid anpassad för andras behov.
- Utan långa marktransporter för att nå slutdestinationen.
- Ofta till ett förvånansvärt attraktivt pris.
- Vi hittar flygplanet för dig. Snabbt, effektivt och alltid till mycket bra pris.

Vi erbjuder långt fler alternativ än något enskilt flygbolag.
Vi är dina rådgivare, inte ett flygbolag. Vi ger dig långt bättre möjligheter att välja det transportalternativ som bäst passar dina önskemål. Vi erbjuder långt flera alternativ än något enskilt flygbolag.

Vi är fristående och arbetar endast för dig.
Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av flyg, från flygmäkleri, reguljärflyg och charterbolag. Vi är helt objektiva i vårt val av det bästa flygbolaget för att lösa ditt transportbehov. Vi har inga ekonomiska band till något flygbolag och arbetar med ditt behov och dina önskemål i sinnet. Detta är din bästa garanti.

Rätt flygplan till rätt pris.
Genom att alltid begära in offerter från bokstavligen alla flygbolag som har flygplan lämpade för just ditt uppdrag spar vi tid och pengar åt våra kunder. Vi finner rätt flygplan till rätt pris åt dig. Varje gång.

Det här får du när du anlitar Air Broker Center:
- Du sparar tid. Ett samtal till oss täcker hela marknaden. Du behöver inte själv ödsla tid på att leta.
- Snabbare offerter. Vår marknadskännedom gör att vi arbetar effektivare.
- Kostnadsfria offerter.
- Inga extra kostnader. Våra leverantörer täcker vårt honorar. Priset du får av oss är exakt detsamma som flygbolagets.
- Diskretion. Vem som flyger vart och när, är enbart din sak, ingen annans.

Fler flygplatser tillgängliga med specialcharter!
Med ett specialchartrat flygplan får du tillgång till många fler flygplatser än med reguljärflyg, ofta mycket närmare din slutdestination. Bara i Europa finns över 2000 flygplatser, men endast ca 10% trafikeras av reguljärflyg. Ett specialchartrat plan når alla. På denna hemsida finner du information om de flesta - klicka här för mer information om flygplatser världen över.

Över 125 olika flygplantyper.
Vi samarbetar med alla välrenommerade flygplansoperatörer, vilka erbjuder produkter av hög kvalitet och som efterlever de regler som respektive lands luftfartsmyndighet utfärdat. Behöver du en affärsjet finner vi den åt dig. Behöver du en jumbojet finner vi den också. Eller vilken flygplanstyp som helst, stor eller liten. Fraktflygplan, turboprop-plan eller helikoptrar, du bestämmer. Vi erbjuder alla typer av flygplan för alla typer av uppdrag. När du behöver dem, där du behöver dem.

För enkelhetens skull har vi tagit fram faktablad på en mängd flygplanstyper som kan erbjudas för charter. Klicka här för mer information om flygplanstyper.

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!